projekt

D e s t i n a t i o n   1 0   I s l a n d s   /   E v e n t   3 6 5 

Event 365 är ett 3-årigt EU-projekt där målet är att skapa fler besöksanledningar inom Öckerö Kommun samt stödja befintliga evenemang och skapa förutsättningar för nya evenemang att etablera sig. Intiativtagare är Öckerö Företag och projektet delfinansieras av Öckerö Kommun.

Ett nytt namn och logga har tagits fram för att hålla ihop alla 10 öarna i kommunen som en destination. Genom logotypen, som också kan utläsas som “Destination X”, lyfter vi fram de outforskade omgivningarna som främsta besöksanledning för en nationell och internationell marknad. Målet med Destination 10 Islands är att visa upp en ny sida av kommunen, men också locka till oss arrangörer av evenemang som kan få kommunen att leva året runt.Projektledare Johan Schmeling 

-För att ge en sammanhållen bild av destinationsarbetet i kommunen samverkar vi nära med Öckerö Kommun där vi syns och verkar tillsammans under ”Visit Öckerö”, som är kommunens samlingsnamn för utveckling av Öckerö-öarna till en egen stark destinationsprodukt.

 

- Fokus för mig i höst kommer vara att etablera nya höst, vinter och vårevenemang i Öckerö Kommun. Alla typer av outdoor-tävlingar och aktiviteter är intressanta, men söker även produktioner inom musik, film, konst, mat, marknad, dryck, upplevelsepaketering mm. Alla arrangörer är välkomna att höra av sig till mig så hjälper jag till med location, etablering, tillstånd och kontakter för att snabbt komma igång.
en av projektets ambassadörer

Mer info om projektet hittar ni på:

 

Hemsidan: http://10islands.se

Facebook: https://www.facebook.com/10islands

Instagram: https://www.instagram.com/destination10islands/

 

 

 

 

 

Johan Schmeling
Projektledare    Destination 10 Islands

Klåva Hamnväg 12
475 42 Hönö

0706-970212
 

johan@10islands.se

 


Fotö - Hönö - Öckerö - Hälsö - Björkö - Grötö - Kalvsund - Källö Knippla - Hyppeln - Rörö
Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.10 | 20:04
EVENT 365 har mottagit 8
30.11 | 23:09
gångna år har mottagit 3
23.08 | 11:09
MEDLEMMAR har mottagit 6
17.09 | 00:23
DOKUMENT har mottagit 3
Du gillar den här sidan